Elektrische fiets | E-bikes Test | Consumentenbond

Als u de perfecte fiets voor uw behoeften niet kunt vinden, helpen wij u graag bij het zoeken. Fietsen worden vaak vergeleken met auto's met termen als boordcomputers en softwaregestuurde instrumenten. Deze vergelijkingen hebben vaak geen echte waarde, behalve wanneer het op de prijs aankomt. Door de recente ontwikkelingen van fabrikanten op het gebied van geavanceerde fietsbanden en kostenbesparende systemen zijn er nu producten verkrijgbaar waarmee u de snelheid en/of de richting van de fiets kunt regelen. Deze systemen zijn wereldwijd erg populair geworden. Met een paar muisklikken op uw elektronische apparaat kunt u de pedalen, de naven, het zadel en de remhendels veranderen. Uw vermogen zal dan veranderen omdat de softwarepakketten u voorspellingen en waarschuwingen geven waardoor u perfect intelligente aanpassingen kunt doen om bepaalde fietsconfiguraties te verbeteren.

Op die manier kunt u gewoon sneller of veiliger fietsen. Over het algemeen bent u in staat het uiterlijk, het uiterlijk, het ontwerp, de kilometrage en zelfs het volume van het produkt met een paar muisklikken te regelen. Veel mensen beweren dat de manier om geautomatiseerde systemen te exploiteren is om je eigen software te installeren en je computer zonder computer te laten werken. Je zou er verslaafd aan kunnen raken om urenlang met je muis te klikken terwijl je frisdrank en koffie morst op jezelf en anderen die voorbijkomen. Wij maken steeds meer gebruik van uw handelingen. Wees u bewust van de risico's. Lees zeker het beleid van uw kredietkaartmaatschappij(en), die u kunnen aanrekenen voor aankopen in winkelcentra of bij u thuis. Ter informatie: onlangs werd een goknetwerk voor creditcards gebruikt om een einde te maken aan de behoefte aan fysiek geld door voor elke virtuele transactie een extra betaling te verrichten, waardoor mensen aanzienlijke bedragen aan contant geld misliepen. Wij raden u aan kennis te nemen van het Gamble VisaCard-terugbetalingsplan dat de kosten kan helpen compenseren.

Het is verboden om creditcards op deze manier te gebruiken. Hoe betaalt u uw aankopen? De kredietkaart betaalt een bedrag dat afhankelijk is van uw rekeningsaldo. In plaats van twee betalingen te ontvangen voor elke gedane aankoop, ontvangt u misschien één betaling op de dag van uw aankoop en een andere betaling de volgende dag of enkele dagen later wanneer u uw aankopen opnieuw betaalt. Als u bijvoorbeeld op drie dagen achter elkaar een betaling doet, zal uw creditcardmaatschappij op de derde dag een bedrag op uw rekening storten. Onze website stelt ook voor dat u een cheque uitschrijft aan uw kredietkaartmaatschappij (of een andere leverancier van dergelijke diensten als u verkiest geen gebruik te maken van dergelijke diensten). Zoals ook eerder vermeld, zou u niet in staat zijn om een betaling per creditcard te doen. Vanwege de complexe aard van het computernetwerk kan het enige tijd duren voordat een credit card op uw rekening wordt gestort. Als dit zich voordoet in de eerste uren van uw aankoop, neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren over eventuele problemen.

Oplettende shoppers denken dat de beste manier om fraude te voorkomen is om de aankoop te bedekken met een kopie van de kassabon met daarop de naam en prijs van het artikel, een foto en andere relevante details. Natuurlijk zijn er veel detailhandelaren die het winkelend publiek toestaan de aankoop te bedekken met een gedrukt document om te bewijzen dat zij toestemming voor de aankoop hebben gegeven. Deze winkels omzeilen over het algemeen de fraudepreventiemechanismen door middel van fysieke verificatieprocessen. Deze maatregelen bieden geen netto bescherming ten koste van het ongemak voor de klant en moeten worden vermeden. Hoe kan ik niet-opgeëiste artikelen terugvorderen? Wounders publiceert al meer dan 100 jaar een internationale catalogus van goederen die in hun winkels worden verkocht. Talrijke verzamelingen, die in de loop der jaren tot stand zijn gekomen, worden nu door het grote publiek verzameld. Gewoonlijk stellen wij na de publicatie van bovengenoemde catalogi onze voorraad van enkele geselecteerde artikelen ter beschikking. Deze niet opgeëiste artikelen worden gewoonlijk vermeld op, of bij, onze reclame.

Als het artikel niet in onze catalogi voorkomt, kunt u ons misschien toch nog vinden door een van onze winkelvestigingen te bezoeken of door ons een brief te sturen op het onderstaande adres. In het geval dat er minder dan een dozijn van de niet opgeëiste items (niet met inbegrip van de originele vintage merchandise) uit onze winkels, zal onze correspondentie afdeling meer dan blij om de betaling voor deze items over te maken op uw persoonlijke rekening. Als een extra bonus zal elke winkel u voorzien van een directe storting van een bedrag gelijk aan 50% van het niet-opgeëiste item. Deze betaling wordt direct op uw persoonlijke rekening gestort, en volgt dezelfde procedures als de betaling hieronder. Als je bij ons hebt gekocht en dat aanbod wilt honoreren, mail of fax ons dan een brief met het verzoek om betaling van alle niet-opgeëiste artikelen. Op dit moment bieden wij deze betalingsregeling slechts aan voor ongeveer 60% van onze inventaris. Houd er rekening mee dat alle verkopen (inclusief cadeaubonnen en massamailings) pas over drie maanden vanaf de verkoopdatum worden overgemaakt. In het geval dat er geen passende betalingen zijn, kunnen andere items van si