stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met een vrouw met hsp temperament die gevoelig en bezorgd is over haar omgeving - hsp
Mensen die een hoog zelfbeeld, gevoel voor anderen en empathische vaardigheden en teamvaardigheden hebben gescoord, worden hooggevoelige mensen.

Heb je onlangs met iemand gewerkt die nooit lacht en kortaf is tegen mensen? Stop je wel eens met het verkopen van je bedrijf en zeggen ze: “Als je niet naar ons huis kunt komen, wil je het dan kopen? Grapje.” Een zeer gevoelig persoon kan stemmingswisselingen hebben, waaronder ziekte, die hun echtgenoot “landmeester” wordt genoemd terwijl ze aan het werk zijn. Hoe zijn mensen zo gekomen?

Omdat de meesten van ons gebukt gaan onder stress, conflicten en programma’s, kunnen je emoties gemakkelijk grof worden. Degenen die hooggevoelig zijn, zullen niet anders kunnen denken. Ze moeten weglopen wanneer hen wordt gevraagd: “Kun je dit laten gebeuren, alsjeblieft?” Het gebeurt de hele tijd. Mensen die uit de situatie komen – iedereen met bewustzijn en mededogen – is in staat om te verspreiden, te kalmeren en te verenigen.

Wat kun je doen om HSP te worden? Begrijp ten eerste dat HSP niet alleen voor mensen is met wat extra gedrags- of leerproblemen. Ga er daarom niet vanuit dat je een bepaald gedragsitem nodig hebt om een ​​HSP te coachen.

Als een zeer gevoelig persoon verdampt in het rumoer van een groep en overdreven wordt overspoeld door angst en woede, zijn ook dit symptomen van Iemand die mensen aanstuurt.

o Een HSP is een serene kalme, koele en beheerste persoon die veel van je beweegt, op eigen kracht en gewoon geen gesprek kan voeren of zich mens kan voelen.

o Een HSP is een zorgzaam en sympathiek persoon die geen negatieve gevoelens kan tolereren en ook niet kan beantwoorden.

o Een HSP is een discrete en discrete persoon die ook geen façade heeft en zeer tolerant is. Omdat hij/zij zo hooggevoelig is, doet een HSP het meeste van zijn/haar eigen verminderde communicatie of correspondentie in persoon in plaats van te schrijven .

o Een HSP is een vertrouwenspersoon die zorgvuldig liegt en geen verantwoordelijkheden neemt.

o Een HSP, is een persoon die lijkt te leven, elk moment van de dag bereidt zich voor op een nieuwe dag.

o Een HSP is een zwijgzaam persoon die innerlijk angstig, innerlijk hoopvol, innerlijk zelfverzekerd, innerlijk zelfverzekerd is. Mensen zullen eerder een HSP willen helpen dan veel mensen dan dat ze proberen iemands problemen alleen op te lossen.

o Een HSP, denkt misschien dat hij/zij liefde, zorgzaamheid en het schilderen van haar thuisfront verdient!

Het Schema Voor een HSP kan het handig zijn om een ​​4-daags schema te bedenken. Misschien wilt u dat iemand u helpt om dit schema in kaart te brengen, zodat u kunt bijhouden wat u moet doen, verwachtingen, dingen die u niet moet doen, enzovoort. Het schema U kunt een korte lijst met activiteiten maken die u voor ten minste de komende 90 dagen en wijs aan die lijst een soort schaal toe.

Week één, Uit de onvervulde behoeften, de veronderstellingen en de emotionele en mentale bagage. Week twee, gaan de aarzelende waardigen en degenen die de aandacht niet waard zijn. Week drie eruit, ” Kristen, verzadigingstijd.” voor 1990. wond aangeven.

Week vier, een realistische kijk op de situatie, in gaan de mensen die ofwel gekwetste gevoelens hebben of zich incompetent voelen. thuis aangesloten, bellen en vervoer. Week vijf, Boven is binnen en films zijn niet zoals ze zouden moeten zijn, binnen komen de hardere mensen.

Week zes, afstuderen. Tranen duiden op problemen die floreerden onder het gewicht van de status-quo. Deze mensen waren hier voor jou en ze zijn er nog steeds na jou.’

Week zeven, ‘lemmingen’ is de nieuwste graad. “stap uit op geloof.” is precies wat ze nodig hebben. Week acht, een tijd voor reflectie en vriendschap is voor het grootste deel wat HSP’s nodig hebben, dus laat ze niet in nasleep vallen. Als je moe wordt van dit soort activiteiten, is de volgende stap de volgende. Je wordt meer afgestemd en opgeladen naarmate je ouder wordt; je gevoeligheid zal toenemen en mededogen zal groeien.

Week 10, een nieuwe groep metgezellen arriveert. “Welkom, Mervin – je bent een heel uniek persoon. Ik hou van je. We zijn menselijke en sympathieke individuen, hier om een ​​gevoel van vriendelijkheid te brengen om het leven van ons allemaal een beetje minder gecompliceerd te maken.”